Ignifugarea structurilor metalice


Ajutați pompierii să ajungă la timp!

În timpul incendiului, sub influența temperaturilor ridicate (mai mult de 500°C), construcțiile metalice neprotejate își pierd rezistența mecanică foarte repede și se deformează, ceea ce duce ulterior la prăbușiri și jertfe omenești. Dat fiind faptul că pompierii au nevoie de cel puțin jumătate de oră pentru a face față incendiului, construcțiile metalice trebuie pregătite pentru expunerea mai îndelungată la acțiunea focului.

Atrageți atenția! - În conformitate cu normativul legislativ al Republicii Moldova NCM E.03.02-2013 pentru protecția împotriva incendiilor a clădirilor și construcțiilor administrative și civile, limita de rezistență la foc a structurilor metalice trebuie să corespundă normelor R15, R45, R60, R90 și R120 min, în funcție de tipul construcției.

Compania de construcții Paint Service oferă o gamă largă de soluții pentru majorarea rezistenței la foc a construcțiilor metalice:

- Perfectarea documentației tehnice și a devizului de cheltuieli (selectarea soluției ignifuge și calculul grosimii necesare pentru diferite tipuri de construcții, calcularea suprafeței și costurilor serviciilor)
- Aplicarea de înaltă calitate a soluției ignifuge cu ajutorul echipamentelor speciale
- Controlul pas cu pas al grosimii stratului uscat de vopsea ignifugă
- Predarea procesului verbal de predare-primire la organele de expertiză și supraveghere a incendiilor

Avantajele colaborării cu Paint Service:

- Distribuitor oficial al produselor ignifuge în Republica Moldova
- Aplicarea mecanizată a soluțiilor de protecție împotriva incendiilor cu ajutorul unui echipament special (fapt ce permite reducerea costurilor și a termenilor lucrărilor efectuate).
- Experiență vastă în domeniu (60.000 m2 prelucrate la obiecte industriale și civile)
- Garanția lucrărilor efectuate

Pentru a afla mai multe detalii despre organizarea și costul lucrărilor, Vă rugăm să ne contactați!


60200 m2

protejați


Ignifugarea construcțiilor din lemn

 

Lemnul în flăcări - dar nu arde!

Lemnul - este un material unic, regenerabil, suficient de rezistent, ușor de procesat, estetic de la natură. Din altă parte, dezavantajul de bază al lemnului este inflamabilitatea acestuia. În caz de incendiu, construcțiile de lemn neprotejate ard instantaneu și se prăbușesc sub presiunea crescută asupra elementelor structurale. Din acest motiv protecția împotriva incendiilor a lemnului este o măsură necesară pentru creșterea rezistenței sale la foc!

Spre deosebire de metodele vechi de protecție împotriva incendiilor, consumatoare de timp, soluțiile moderne din domeniul materialelor de construcție permit atribuirea construcțiilor din lemn o clasă superioară de rezistență la foc, în cel mai scurt timp posibil.

!De exemplu: : Impregnantul pentru lemn NEOMID 450-1 asigură prima clasa de eficacitate antiincendiară la un consum de 250 g/m²! O nouă generație de impregnare NEOMID 001 Super Proff asigură prima clasa de eficacitate antiincendiară la un consum de numai 150 g/m². Astfel, este posibilă realizarea efectului antiincendiar dorit prin aplicarea unui singur strat de impregnare, economisind considerabil timpul și banii Dumneavoastră.

Compania de construcții Paint Service oferă o gamă largă de soluții pentru amplificarea rezistenței la foc a construcțiilor din lemn:

- servicii de consultanță de specialitate privind protecția structurilor din lemn
- perfectarea documentației tehnice și a devizului de cheltuieli (calculul suprafeței, grosimea soluției ignifuge, costul serviciilor)
- selectarea materialului (în stoc dispunrm de o game largă de soluții ignifuge)
- aplicarea calitativă a soluției ignifuge cu ajutorul instrumentelor și utilajului special

Avantajele companiei noastre:

- Distribuitor oficial al soluțiilor ignifuge în Republica Moldova
- Un colectiv de specialiști calificați
- Garanția lucrărilor efectuate

Pentru a afla mai multe detalii despre organizarea și costul soluțiilor ignifuge, Vă rugăm să ne contactați


100 %

Garanție


 

Soluții de ignifugare


Lucrările noastre

 

Pentru a afla mai multe detalii, contactați-ne la următoarele numere de telefon:

+373 (22) 63-62-60 / +373 (68) 28-88-21
Позвонить!